(se nedan för svenska) So, I’ve been traveling a bit lately and not updating (mostly because the food I’ve been eating has been anything but inspiring). At the end of last week I traveled to Boston to speak at the HOW Design Conference — a large gathering of designers from all across the U.S. It’s definitely the largest conference I’ve ever spoken at, which was kind of scary (no, that’s not me with the Napoleon hat, my stage was slightly smaller, and I did not wear a hat), but all went well and I met some really interesting people. I was there over Swedish midsummer—a time when I am usually at home in Sweden—which was kind of a bummer, but a friend found a place that actually served a Swedish midsummer’s menu, complete with snaps. So I got to have my midsommar after all! I also made a side trip to Cape Cod, to visit a friend, who has chickens in the yard (fresh eggs in the morning!) and a yarn-bombed bird house.

I love traveling, but it’s so hard to keep a good diet when you’re on the go and in cities you don’t know that well. Do you have any tips for staying healthy on the road?

Råfrisk: 120629: 5 Days in BostonRåfrisk: 120629: 5 Days in BostonRåfrisk: 120629: 5 Days in BostonRåfrisk: 120629: 5 Days in BostonRåfrisk: 120629: 5 Days in BostonRåfrisk: 120629: 5 Days in Boston

SVENSKA: Så jag har rest litegrann på senaste tiden och inte uppdaterat så mycket (mest för att maten jag ätit inte varit särskilt inspirerande). I slutet av förra veckan åkte jag till Boston för att prata på HOW Design Conference—en stor konferens för designers från hela USA. Det var helt klart det största folksamlingen jag någonsin talat inför, vilket var lite läskigt (nej, det är inte jag som har Napoleonhatt på mig, min scen var lite mindre och jag bar inte hatt), men allt gick bra och jag träffade många väldigt intressanta människor. Jag var där över midsommar, vilket var lite trist eftersom jag vanligen är hemma i Sverige då, men en kompis som bor i Boston hittade en restaurang som serverade svensk midsommarmeny, dagen till ära, komplett med snaps och allt. Så jag fick lite svensk midsommar ändå! Jag gjorde också en liten avstickare till en kompis som bor i Cape Cod och har kycklingar (färska ägg till frukost!) och garn-bombad fågelholk.

Jag älskar att resa, men det är så svårt att hålla kosten bra när man konstant är i rörelse och i en stad man inte känner till så bra. Har ni några tips för att hålla sig hälsosam när man reser?