Råfrisk: Erica Palmcrantz Aziz talks about the raw food lifestyle

(svenska nedan) Erica Palmcrantz Aziz is one of Sweden’s foremost authorities on raw food. Her third book just came out in Sweden and is available for pre-order here in the U.S. It’s called Fabulous Raw Food: Detox, Lose Weight, and Feel Great in Just Three Weeks! and, like her previous books Raw Food: A Complete Guide for Every Meal of the Day and Raw Desserts, it features loads of mouthwatering recipes that are fun and easy to make at home. It also includes a three-week program to get you started on the right track with raw food, something that can be a bit of a challenge if not done correctly.

Last summer I got a chance to hang out (and make food) with Erica at the Raw Life Festival in Sweden and made this video where she shares some thoughts about living raw and also talks about her how she first encountered raw food, while visiting a cousin in Ojai, CA where I happen to live at the moment. What a small world it is! The interview is in Swedish (sorry), but you can always watch it (below, on Vimeo or on YouTube) to just get inspired by Erica’s beautiful, vibrant energy.

SVENSKA: Erica Palmcrantz Aziz är en av Sveriges främsta raw food experter. Hennes tredje bok, Raw Food: ett lättare liv på tre veckor, kom nyligen ut. Likt hennes tidigare böcker, Raw Food på svenska och Raw Delight, så innehåller den massor med underbara recept som är enkla och roliga att göra hemma. Den innehåller också ett treveckorsprogram som hjälper dig att komma igång med raw food på rätt sätt, nåt som inte alltid är det enklaste.

Förra sommaren fick jag chansen att hänga (och göra mat) med Erica på Raw Life Festivalen utanför Karlstad och gjorde den här videon där hon delar med sig av sina erfarenheter med att leva som raw foodie och hur hon först kom i kontakt med raw food, när hon besökte en kusin i Ojai, CA där jag nu bor. Hur liten är inte världen! Intervjun är på svenska så kolla in (ovan, på Vimeo eller på YouTube) och inspireras av Erica’s underbara energi.