Jag inser att mina gröna morgonsmoothisar och juicer ser ganska likadana ut varje dag, så idag piffade jag till det lite med två kiwiskivor! Nästa gång tror jag att jag ska ta och använda nåt annat sorts glas. Hemma brukar jag dricka juicen ur ett vinglas, det känns liksom festligare så…

Råfrisk & Råsnygg: 110623: Kiwismoothie

Dagens gröna morgonsmoothie: ett päron, en halv gurka, lite broccoli, rester av en sallad som innehåll bladspenat och avocado, en kiwi och lite vatten.

I realize that my green morning smoothies and juices look pretty much the same every day, so today I made it a bit fancier by adding two kiwi slices! Next time I think I’ll use another glass. At home I drink my juice from a wine glass, it just feels more festive that way…

Green morningsmoothie of the day: a pear, half a cucumber, some broccoli, leftovers from a salad that had spinach and avocado, a kiwi and some water.