(Se nedan för svenska) As you may have noticed, I took a bit of a break from blogging. What did I do, you wonder? Well, I was in Miami for a week for work (and lots of fun too), then in Costa Rica for two wonderful weeks for fun (and a tiny bit of work), then I spent a week playing post-vacation catch-up in my e-mail inbox, then my mom was here in California visiting for two week. What can I say? Time flies when you have fun! The good thing is I’m all rested and ready to blog again. And I’m taking requests. Is there anything in particular you’d like me to write about? I’m all ears…

Råfrisk: 120405: Hola! I'm back.

SWEDISH: Som ni kanske märkt så tog jag en liten bloggpaus. Vad gjorde jag istället, undrar ni? Jo, jag var i Miami i en vecka för jobb (och massa kul med), sen i Costa Rica i två veckor på underbar semester (och lite lite jobb), sen spenderade jag en vecka med att försöka hinna ikapp allt som hänt i inboxen under semestern, sen var min mamma här i Kalifornien och hälsade på i två veckor. Det är ju så, tiden bara flyger iväg när man har roligt! Det bästa är att jag är utvilad och redo att blogga igen. På begäran, till och med. Finns det nåt särskilt ni skulle vilja att jag skriver om, så säg!

P.S. Ni kanske märkt att jag flyttat om med språken. Efter många engelsktalande som berömt min fina bilder men klagat för att de inte förstår vad som skrivs (och tydligen inte riktigt vet hur man scrollar nedåt) så har jag bestämt mig för att flytta Engelskan överst. Hoppas det funkar lika bra!