Råfrisk: Boris Lauser Talks About His Raw Life Festival Menu

(svenska nedan) On August 1st, hundreds of raw foodies will gather on the Swedish countryside to enjoy five days of raw food and fun at this year’s Raw Life Festival. I so wish I could be there, mostly to enjoy all the delicious food that will be prepared by brilliant raw chef Boris Lauser. Trained at the Tree of Life and, most recently, the Matthew Kenney Academy, Boris makes healthy raw versions of common Italian, Asian, Thai and even American junk foods. In this video (which you can watch below or on Vimeo or YouTube) that I shot at last year’s festival, he talks about his inspiration behind the menu, shows off the largest dehydrator ever and gives you a taste of what to expect this year. (P.S. If you’re ready to sign up, use the discount code “holistic” and get 200SEK (about $30) off your registration.)

SVENSKA: Den första Augusti kommer hundratals raw food fans att samlas på den Svenska landsbydgen för att njuta av fem dagars utsökt råkost och spännande aktiviteter på årets Raw Life Festival. Jag önskar verkligen att jag kunde vara där, mest för att kunna äta all underbar mat lagad av Boris Lauser. Boris är utbildad på Tree of Life och, nyligen, Matthew Kenney Academy och vet verkligen hur man kan kan göra hälsosamma råa versioner av vanliga italienska, asiatiska, thai och till och med amerikanska skräpmatsrätter. I den här videon (som du kan se ovan eller på Vimeo eller YouTube) som jag gjorde under förra årets festival pratar han om sin inspiration bakom menyn, visar världens kanske största torkugn och ger ett smakprov av vad vi kan vänta oss på årets festival. (P.S. Om ni är redo att köpa biljett, använd koden “holistic” för 200:- rabatt på festivalbiljetten.)