Råfrisk & Råsnygg: 110625: BröllopRåfrisk & Råsnygg: 110625: BröllopRåfrisk & Råsnygg: 110625: Bröllop

I går firade jag midsommar genom att klä upp mig på 20-talsvis och gå på bröllopsfest i Göteborg. Brudparet änlände till festlokalen i båt och så fort de steg iland sken himlen upp och solen kom fram. Den visste liksom att det skulle firas!

Råfrisk & Råsnygg: 110625: BröllopRåfrisk & Råsnygg: 110625: Bröllop

En champagneskål intogs på bryggan.

Råfrisk & Råsnygg: 110625: Bröllop

Kvällens eminente toastmaster, som till vardags är riksdagsledamot

Råfrisk & Råsnygg: 110625: BröllopRåfrisk & Råsnygg: 110625: BröllopRåfrisk & Råsnygg: 110625: Bröllop

Jag älskar temafester, och alla hade klätt upp sig otroligt fint. Jag rafsade ihop en outfit från sånt jag hittade hemma: en plisserad kjol (som egentligen är en klänning jag klippt av), bommullsklänning från H&M, min gammelfarmors skor, sjalen jag bar till min gymnasiebalklänning, gamla mardi gras beads från Fantasy Fest och i håret en guldglittrig nätponcho från Myrorna som fick agera hårnät. Brände av en bild medan jag satt i telefonkö till taxin på väg dit. Hoppas verkligen någon har tagit bättre bilder på mig (man är ju så dålig på sånt!), om jag hittar nån riktigt bra på håret kommer en liten beskrivning hur jag gjorde snart. Knallpulverpistolen tillhörde toastmasterns arsenal, jag bara hjälpte/tjatade mig till att skjuta lite.

Råfrisk & Råsnygg: 110625: Bröllop

Angelina & Pierre.

Råfrisk & Råsnygg: 110625: Bröllop

The wedding cake.

Råfrisk & Råsnygg: 110625: Bröllop

The Js.

Råfrisk & Råsnygg: 110625: Bröllop

Om man kände för att leka lite fanns det pilkastning.

Råfrisk & Råsnygg: 110625: Bröllop

Eller en hink med öl.

Råfrisk & Råsnygg: 110625: Bröllop

Britney all the way! Lady Milajki in action.

Råfrisk & Råsnygg: 110625: Bröllop

Oops, I did it again.

Råfrisk & Råsnygg: 110625: Bröllop

Party favors & present. Brudparet delar en passion för färgen rosa. De fina påsarna hittade jag på Lagerhaus.

Yesterday I celebrated Swedish midsummer by attending an amazing 20s-themed wedding celebration. I love theme-parties and everyone looked fantastic. I cobbled my outfit together from stuff I had at my parents’ house: a skirt I made by cutting a dress in half, a cotton dress from H&M, my great grandmother’s old shoes, the shawl that went with my prom dress, some mardi gras beads from Fantasy Fest, and, in my hair, a gold metallic poncho that I made into a hairnet. If I can find better pics (I hope someone has some of me!) I’ll do a post about how I did it. The gun was not part of my outfit, but belonged to the toastmaster, I just helped him shoot it. The gorgeous couple arrived by boat and partied all night long — such amazing hosts, I could not keep up…