(See below for English) Det är lätt att halka av hälsotåget om man har för mycket på gång i livet eller, som jag nyligen gjorde, var på resande fot en lång tid. Så ja, jag fuskade massor med kosten på senare tid, fast jag lovat mig själv att aldrig göra det igen eftersom det inte är värt det. Men, men lär så länge man lever och jag har nu, igen, lärt mig att ingen ostfrossa i världen är värd att offra hälsan för.

Men, nu är jag back in business med hälsan. Juicemaskinen går varm på mornarna, grön juice dricks två gånger per dag och kylskåpet är återigen fyllt av frukt och grönt. Lite extra motivation har jag genom att jag förmodligen ska göra en plåtning om två veckor. So here we go!

Dagens Gröna Juice
Bok Choi, selleri, gurka, morot, spenat, grönkål, persilja, cilantro och broccoli. Gjorde mycket och spar till senare.

Råfrisk: 111206: Back in Business

ENGLISH: It’s easy to fall off the health-wagon if you have too much going on in life or, as I recently did, spend a lot of time traveling. So yes, I cheated lots with my food lately, even though I promised myself never to do that again since it’s not worth it. But, you learn as long as you live and I have now relearned that no cheese platter in the world is worth sacrificing your health for.

But, now I am back in business. The juicer is on full speed in the mornings, I drink green juice twice a day and the fridge is again filled with fruits and veggie. Some extra motivation can be attributed to the fact that I am most likely doing a shoot in two weeks. So, here we go!

Today’s Green Juice
Bok Choi, celery, cucumber, carrots, spinach, kale, parsley, cilantro and broccoli. Made a lot so I have some for tonight.