(See below for English) Precis innan jul så köpte jag en billigare variant av en torkugn till mig själv. Det första jag provade göra var fruktchips. Superenkelt! Jag skar äpplen och bananer i jämntunna skivor och lade dem i torkugnen över natten, ca 8 timmar. Min torkugn har tyvärr inget temperaturreglage (så går det när man inte läser all produktinformation noga innan man beställer), men jag tror typ 8 timmar på 42 grader gör susen. Bananerna ser lite oaptitliga ut, men jag lovar att de smakar superbra.

Råfrisk: 111227: Homemade Dried Fruit SnacksRåfrisk: 111227: Homemade Dried Fruit SnacksRåfrisk: 111227: Homemade Dried Fruit Snacks

ENGLISH: Just before the holidays I bought a simple dehydrator for myself. The first thing I tried making was fruit chips. So easy! I cut apples and bananas into evenly thin slices and put them in the dehydrator overnight, about 8 hours. My dehydrator unfortunately has no temperature control (that’s what happens when you don’t read all the product information carefully before ordering), but I think about 8 hours at 110 degrees will do it. The bananas look slightly unappetizing, but I promise they taste really yummy.