(See below for English) Jag började min söndag med en fotografering i ett Living Homes-hus i Santa Monica. Väldigt cool modern miljö. Efteråt begav jag mig ner till Euphoria loves Rawvolution på Main Street för att fika lite medan jag väntade på min skjuts tillbaka till Ojai. Jag önskar att jag vore hungring, för allt på menyn såg supergott ut. Nåja, jag får komma tillbaka en annan gång åt käka järnet. Denna gång bestämde jag mig för att prova deras Herbal Chai Latte och raw äpple-kanel kakor. Latten var underbart god och serveras varm nog för att vara njutbar men raw nog för att all näring ska vara kvar. Jag försöker bestämma mig om jag ska sluta med kaffe helt och hållet, och att dricka en av dessa varje morgon skulle onekligen vara ett bra alternativ. Jag ska experimentera lite och klura ut ett enkelt, gott recept på chai latte som jag kan dela med mig till er alla.

Om du letar efter ett ställe att slå ihjäl några timmar, eller bara jobba på, så är det här ett bra sådant. Det finns gratis wifi (som även funkar vid uteborden) och atmosfären är väldigt lugn och trevlig. Jag kommer absolut komma tillbaka. Rawvolution erbjuder ocskå veckoleveras av raw food, någonting som de kallar “The Box.” Lådan innehåller ekologiska kalorisnåla raw food rätter gjorda av kocken Matt Amsden. Priset, som ligger på $12o, är lite väl häftigt för min del, men tydligen så gillar kändisarna The Box.

Euphoria loves Rawvolution, 2310 Main Street, Santa Monica

Råfrisk: 110926: Fika at Euphoria loves RawvolutionRåfrisk: 110926: Fika at Euphoria loves RawvolutionRåfrisk: 110926: Fika at Euphoria loves Rawvolution

ENGLISH: I started my Sunday by doing a photo shoot at an amazing Living Home in Santa Monica. Afterward, I went down to Euphoria loves Rawvolution on Main Street to have some fika (a fine Swedish tradition) while awaiting my ride back to Ojai. I kind of wish I had been hungry, because everything on the menu looked amazing, but I will have to come back another time for food. This time around, I decided on a Herbal Chai Latte and raw apple-cinnamon cookies. The latte was incredibly amazing, and served warm enough to satisfy but not raw enough to maintain all the phytonutrients. I’m trying to decide if I should quite the coffee for good, and having one of these every morning would certainly be amazing. I’m going to experiment and figure out an easy, good chai latte recipe to share with you all.

If you are looking for a place to kill some hours or get some work done, this is a good one. There’s free wifi (that works at the outdoor tables as well) and an overall good and friendly atmosphere. I will definitely be back. Rawvolution also offers a weekly raw food delivery service the call “The Box” featuring organic, low-calorie raw foods prepared by chef Matt Amsden. At $120, the price is kind of steep, but apparently the celebs love it.

Euphoria loves Rawvolution, 2310 Main Street, Santa Monica